Ez azt jelenti, hogy a friss Szörnyeknek 4 feltétellel meg kell szabadulniuk, vagy csökkenteni kell a tétednek megfelelően, hogy nyerhess, míg az adósságoknak legalább 5 vágykal kell nyerniük ahhoz, hogy fogadást szerezzenek rád a csapatra, hogy Ön nyerhessen. A pénzvonal és a pontelőlegek az előnyben részesített fogadási modellek, függetlenül attól, hogy az NFL-ben, az NBA-ben, az NHL-ben vagy bármely más legjobb nyugati atlétikában szerepelnek-e. Az SBR a legfrissebb információkat és információkat nyújtja a fejlesztésekhez, és az alábbi részben biztos hírnevet szerezhet. Így az utolsó lehetőség a szerencsejátékra a Zero pónikon. A 3 valójában csak annyi, mint a dos-1, vagy tizenegy-5 a világ minden táján. Ez valóban a 2,2-es lépés valószínűségére módosul, ami azt jelenti, hogy minden egyes megtett $-lépésért $dos-t keres.20 egyből vissza az új dollárjával együtt.

  • A fogadóirodák meghatározzák a jó szorzót anélkül, hogy jó lenne, vagy akár jó értékű, és bevezetheti a tizedes tört (például -0,31 vagy +1,0).
  • Abban az esetben, ha a másik, akkor valószínű, hogy az azonos azt jelzi, a friss sportfogadó szerint mindkét csapat egyenlő párban próbálkozik.
  • A játéklehetőség elsőre kissé zavarba ejtően hangozhat, de valójában egy kicsit egyszerű is, ha mindig ő vagy.
  • Egy 250 dolláros tét a vadonatúj Celtics-en a pénzvonaladhoz, definíció szerint valahányszor egy különbséggel megnyerik a videojátékot, a friss fogadás nyer, akkor nyerj 100 dollárt (az új 250 dolláros tét pénzével együtt).

A bhakták számára megvan a lehetősége arra, hogy javítsa az amúgy is elfogadható esélyeit. Ma van a Super Pan nap, és mindenki próbáljon meg felkészülni a vasárnapi nagy videojátékra. Nem esne az erős oldalra, ha nem tanulna meg mozogni. Így kizárja a kiváló fogadásokat, ha nem találkozik a földdel.

10bet bónusz | Pontosan mik is azok a biztos fogadások?

Ismételten mindkét csapat „-” jelzést kap mellette. Ilyen esetekben a nullától távolabbi csapat/előny a kedvenc gondolata (-115 a limitált favorit több -105). Ha a meghosszabbított oddsok középső oldalára tesz fogadást, még lenyűgözőbb jutalékot kap a pénzvonalra.

Sportfogadások értékesítése

10bet bónusz

A kellékek fogadása jó módja annak, hogy megszerezze a kemény rajongókat, akik 10bet bónusz aktivizálják az iskolai sportokat. Általában a fogadásokról beszélünk bizonyos szakembereknek, általában egy dologról, ami nem kapcsolódik a tárgyakhoz. Jó példa erre egy nagyszerű tét, még akkor is, ha a Pro X elhibáz egy területcélt, ellenkező esetben kiváló 50-es száguldást végez. Ha egy esélytelenül játszol – legyen szó egy kiváló Moneyline-ról vagy akár egy rokkant üzletről –, a friss amerikairól, akkor valószínű, hogy bizonyítja, milyen készpénzt nyerhetsz 100 dolláros fogadásból.

Futball meccs esély

Az ilyen típusú esélyeket a játékos, különben a csapat múltbeli hatékonysági múltja közelében végzett hatalmas vizsgálat határozza meg. A pénzvonal-preferenciák szinte mindig jó mínuszjellel rendelkeznek, bizonyos körülményektől eltekintve, például a NASCAR-incidensektől. A több mint analógia szerint sokak számára, akik száz dollárt választanak a McIlroy-ra, hogy segítsenek nyerni, 800 dollárt kereshet (100 dollár x (8/1)), és visszakaphatja első száz dolláros kockázatát, 900 dollártól teljes jutalékhoz vezet. Azok, akik száz dollárt fogadnak a Schefflerre, hogy kereshessenek, 1100 dollárból (100 dollár x (10/1)) plusz 100 dolláros hozamot fedezhettek fel, ami összesen 1100 dolláros jutalékot eredményez. . A csevegő Smith-győzelem megszerzéséhez szükséges készpénz még magasabb lenne, mert 1.200 $ (100 $ x (12/1)) nyereségre tesz szert.

Terjeszd a címeket

Ahogy korábban említettük, a negatív szám preferenciákat sugall, míg Ön pozitív, az összegek alulmaradottakat jelentenek. Az energikus bankroll-kezelés nagyon fontos, így növelheti a termelést, és minimalizálhatja a veszteségeiket. Ha megszabja a költségvetést, és marad hozzá, potenciálisan elkerülheti a kísértést, majd spontán fogadásokat köthet, és kordában tudja tartani az érzelmeit. A legújabb több/alacsonyabb, mint egy fogadás arra vonatkozóan, hogy a játékban teljesített összes követelmény több lehet-e, mint egyébként egy meghatározott összeg alatt.

Ha az MLB pénzvonalai ugyanúgy működnek, mint az előző futballban, az esélyek sokkal többet változtathatnak a legjobb héttől a videojátékig, mivel a csapatok egész hétvégén játszanak. A 100%-ot meghaladó mennyiséget nevezhetjük friss vigorish és/vagy bukméker gyümölcsléként. A Moneyline fogadások általában csökkentett „vig” értékkel rendelkeznek, mint más szerencsejáték-alternatívák, ami kedvező alternatívákhoz vezet.